marți, 13 iulie 2010

Magia


Magia inseamna sa fortezi viata sa se curbeze dupa vointa ta, sa incalci regulile naturale si logice, dar sa reusesti ce vrei, ce s-ar intampla daca o raza de lumina, fara sa se reflecte intr-un obiect, ar lumina dupa colt? ar fi o reflexie magica...hmmm...magia...ca si arta, ramane o practica individuala necontrolabila experimental, magia, adevarata , nu se afiseaza ostentativ sau mincinos, este o adevarata magie sa asculti muzica... mahler, wagner.. .enescu .. .sunt adevaratii vrajitori, magia artei, este un fel de aducere aminte a paradisului...mda... cioran...este o aducere aminte a tot ce a fost , a tot ce este bun si frumos, lumea este invaluita intr-o ceata de mistere pe care le putem patrunde mai bland cu ajutorul povestilor sau mai brutal cu...magia! suntem tentati sa fortam realitatea, s-o ingenunchem , fara sa ne gandim la consecinte, nu poti avea ceva fara sa platesti in schimb.


3 comentarii:

  1. Magie. Totul este magie! Viata este magica. Magie este cand vezi pe cineva rau devenind bun, pe cineva care uraste, cum incepe sa iubeasca, pe cel tradat cum iarta… Florile inseamna magie, parfumul, culoarea… soarele, ploaia, primavara, zambetul, iubirea…. Totul e magie!
    Din pacate oamenii nu mai cred in magie si ea dispare...dispare fiecare strop de magie pe care il avem in noi...candva stiam sa facem vraji dar intre timp am uitat..si incetul cu incetul excludem si ultima picatura de magie din noi..IUBIREA..

    RăspundețiȘtergere
  2. daca am putea sa facem sa ne fie bine fara a face implicit rau altcuiva, totul ar fi perfect

    RăspundețiȘtergere